Запрошуємо відвідати курс з психології ,,Пізнай Свою Дитину,,

Курс дитячої психології “Пізнай свою дитину”

В умовах сучасності все більше батьків прагнуть бути усвідомленими у вихованні своїх дітей. Така риса вимагає розвитку компетенцій усвідомленого батьківства.
Курс дитячої психології “Пізнай свою дитину” включає базові орієнтири про вікові норми розвитку дитини і призначений для батьків, які хочуть зрозуміти свою дитину і грамотно гармонійно будувати збалансовані стосунки з нею. Практичні психологи курсу дадуть різноманітні необхідні матеріали , які допоможуть  батькам оптимізувати процес виховання дітей, не втративши свій індивідуальний візерунок стосунків.
Курс “Пізнай свою дитину” дозволить батькам виявити у собі впевненість в правильності виховання, зрозуміти не лише дітей, але і друзів і близьких. Однією з цілей курсу так само є розуміння, як не опинитися в пастці “Я – не ідеальна мати” або “Я – не ідельний батько” і повернути батьків в зону комфорту або створити таку.
Курс “Пізнай свою дитину” складається з 4 х основних модулів і 7 додаткових тем:
1. Модуль: “Перинатальний етап розвитку дитини” У рамках даного модуля будуть розглянуті основи психології виношування і народження дитини. На підставі прослуханої теорії батьки зможуть проаналізувати свою появу на світ, появу на світ своїх дітей для розуміння базових матриць та отримання навичок використання стилів виховання, які підходять саме конкретним батькам та їх дитині.
Дати проведення:
13 жовтня 2018: 1 Модуль “Перинатальний етап розвитку дитини”
20 жовтня 2018: 2 Модуль “Новонародженість і криза 3 х років”
27 жовтня 2018: 3 Модуль “Дошкільний період і готовність до школи”
3 листопада 2018: 4 Модуль “Школа, підліток, дорослий”

Працюємо в форматі міні-групи (10-15 чоловік), тому кількість місць обмежена.
Тривалість одного модуля – 3 години Початок об 11:00.

Для кого: батьки, які хочуть побудувати гармонійні стосунки зі своїми дітьми, няні, бабусі, дідусі, вихователі, педагоги, а також усі, хто хочуть отримати або розширити свої знання у сфері дитячої психології.

Буде цікаво, корисно, продуктивно і душевно.

При сплаті відразу 4-х модулів надається знижка 10%.